Over Sellers Academy

Sellers Academy is hét online platform voor de laatste ins- en outs op het gebied van e-commerce. Met Sellers Academy helpen we je op weg op marketplaces als Amazon en Bol.com, geven we je tips, tricks en software advies om je eigen webshop op te zetten en houden we je op de hoogte over zaken rondom internationale wet- en regelgeving.

Daarnaast streven we ernaar om ondernemers te verbinden in de enthousiaste Sellers Academy community. Een compleet aanbod, of je nu een starter of al langer bestaand bedrijf bent, wij geloven dat iedereen de mogelijkheden mag ontdekken die e-commerce kan bieden.

Het Team

 • Profielfoto

  Begonnen met outdoorproducten verkopen via Amazon UK. Daarnaast heb ik met Joran Amazonsellers opgericht. Internationale e-commerce vergt niet alleen topproducten neerzetten, maar ook aansluiten bij wettelijke eisen in de landen waar je ze verkoopt. Mijn achtergrond in de IT en overheidsmanagement helpt om dit soort complexe zaken te ontleden en gemakkelijk uit te leggen.

  Jochem van Heek, Sellers Academy & Amazonsellers
 • Profielfoto

  Sinds 2017 ben ik verkoper op Amazon en mede-oprichter van Amazonsellers.nl. Gepassioneerd over het inrichten van de klantreis bij aanraking van jouw merk, Amazon Pay-per-click en logistiek. Noodgedwongen heb ik veel kennis opgedaan van Amazon Seller Central, maar ik ben blij dat ik ook deze informatie kan delen.

  Joran Bekhuis, Sellers Academy & Amazonsellers
 • Profielfoto

  Nu 8 jaar actief in de online verkoop van een eigen merk en producten uit de creatieve sector. Door vallen en opstaan heb ik de in's en out's van verschillende verkoopkanalen leren kennen. Naast mijn passie voor branding en marketing, vind ik het altijd leuk mijn ideeën te delen over het online verkopen.

  Robert Dines, Sellers Academy & Suitup Group
 • Profielfoto

  Sinds 2013 actief in de e-commerce als mede-eigenaar van Suitup Group. Wij verkopen via meerdere verkoopkanalen zowel producten van eigen als externe merken.
  De afgelopen jaren mega veel kennis opgedaan en erg veel zin om via dit platform met jullie te delen!

  Sander Hegeman, Sellers Academy & Suitup Group